top of page

Onze massages

Oliemassage

De olie ontspanningsmassage heeft een zeer ontspannende werking en is uitermate geschikt voor mensen met stress of mensen die gewoon lekker willen ontspannen. Het hele lichaam wordt op zachte wijze gemasseerd met olie. U zult uw zorgen vergeten en uitgerust en ontspannen weer door kunnen gaan. 

 
 
Traditionele Thaise massage

Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is.

 

 
 
Hot stone massage

Over het algemeen wordt het lichaam eerst met de handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Als de stenen voldoende opgewarmd zijn, worden enkele daarvan geplaatst op specifieke plekken van het lichaam (zoals de rug, handen enz.) – andere stenen worden door de masseuse in de hand genomen en gebruikt om de spieren te bewerken.

 

 
Thaise voetmassage

Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgen lichte knedingen en acupressuur.

 

 
 
Zwangerschapsmassage

Onderzoek heeft aangetoond dat een massage tijdens de zwangerschap zeker voordelen heeft. Zo kan het angst verminderen en helpt het ook tegen symptomen van depressie. Uiteraard kan een prenatale massage ook gewrichts- en spierpijn verlichten. Daarnaast blijkt dat het de kans op een soepelere bevalling vergroot en goed is voor de gezondheid van de pasgeboren baby.

 

 
 
Thaise kruidenstempelmassage

Thaise kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed.

 

WhatsApp Image 2020-03-10 at 18.35.30.jp
WhatsApp Image 2020-03-07 at 21.19.01.jp
WhatsApp Image 2020-03-07 at 21.19.33.jp
WhatsApp Image 2020-03-10 at 18.35.36.jp
WhatsApp Image 2020-03-10 at 18.35.16.jp
WhatsApp Image 2020-03-10 at 18.35.22.jp

Aantal sitebezoekers

bottom of page